NEAN-KP-1-2021/4-000311 pályázatunk keretében 750.000 Ft összegű támogatásban részesültünk.

Programunk célja lelki, szellemi és fizikai támasz nyújtása volt, főként krízisben lévők, szenvedélybetegek és fogyatékos emberek számára. Keresztény missziós munka keretében imacsoportokat és zenés dicsőítő alkalmakat szerveztünk, a megteres.com weboldal és keresztény videó portált működtettük, karitatív munkát végeztünk. A nyújtott szolgáltatások megerősítették az egyént, és beilleszkedését a társadalomba.

A pályázat elnyerése jelentős mértékben hozzájárult szociális szolgáltatásunk piacképessé tételéhez, ezáltal az egyesületünk fennmaradásához, az önkéntes programok továbbéléséhez. Ez azért volt fontos, mert az ügyfelek egyre inkább kötődnek hozzánk.

A projekt keretében megvalósított programok:
. A projekt keretében megvalósított programok:

1./ imacsoportok szervezése: rendszeresen szerveztünk imádkozó csoportot, melyeken támogató beszélgetésekre is sor került.

2./ zenés dicsőítő alkalmak: rendszeresen tartottunk zenés alkalmakat, amelyeken nagyon jól érezték magunkat a résztvevők, felszabadultak.

3./ megteres.com weboldal és keresztény videó portál működtetése. Weboldalunk nagy látogatottságú, a hit erejével erősítik az egyént, a társadalmi összetartozást, a toleranciát és a békés együttélést. 4./ karitatív munka, Adományozás Nagyon sok család küzd anyagi gondokkal, így az általunk kiosztott étel vagy ruhaadomány hatalmas segítséget jelent számukra.