gyógyulás hit által- agytumorból gyógyulás.

 Sandra Kennedy csodálatos gyógyulása

 

Autó balesetet szenvedett Allen Buchanek, megégett és meggyógyult.

Csodás gyógyulás hit által

Szabadulás, gyógyulás – Epilepsziából

Gyógyulás – Hallás, fül

Szabadulás, gyógyulás – kerekesszékből (tolószékből)

Szabadulás, gyógyulás – elmebetegségből

Szabadulás, gyógyulás – Sclerosis (Szklerózis) Multiplexből

Nasir Siddiki – Gyógyulás és gyarapodás

Isten gyógyító csodája – balesetből  gyógyulás

https://www.youtube.com/watch?v=LKsrhMfyENQ

Mennyben járt gyerek

Kulcsszavak:

szabadulás – gyógyulás  – keresztény  – megtérés – videó – hit

Meggyógyulhatsz, ha beteg vagy, mert a gyógyulás elérhető a Számodra is, hisz a legjobb orvos, Jézus Krisztus, ma is él. Bizonyságok százai, ezrei tanúsíthatják ezt; ma élő emberek, akik megtapasztalták a gyógyulást, saját életükben. De van ennél jobb is: megtanulhatsz szent egészségben élni, mert a gyógyulás, a szent egészség Isten adta jog minden hívőnek.

Az embereket igazából nem a betegség pusztítja el, hanem a tudatlanság. Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való.” (Hós. 4,6) A legfőbb ellenség az Isten dolgai felől való tudatlanság.  Sokan ostobán gondolkodnak, és azt hiszik, hogy az a gyógyulási mód, amiről nekik nincs ismeretük, amiről ők nem tudnak, az nem is létezik. Egy ilyen ember számára valóban nincs segítség, mert a saját tudatlansága, ostobasága áldozatává válik.

Meggyógyulhatsz az élő Isten ereje által – vagy fordulhatsz a világhoz is a gyógyulásért. Köszönjük Istennek az orvosokat, a tudományt, de ezeknél sokkal többre van szükséged, hogy az igazi gyógyulás megtörténjen.  Az orvos fontos, de nem mindenható, nem tud mindent. Isten, aki a gyógyulást adja. Az orvos legfeljebb a műtétet végzi el, a gyógyszert írja fel, stb. Ellenben a gyógyulást Isten adja: Övé a dicsősség, és nem az emberé.  Isten fölötte van az orvosoknak és a tudománynak is. Nézd meg Jézus Krisztus földi szolgálatát! Sok-sok gyógyulás történt természetfeletti módon.
Nem ismerek egy orvost sem, aki négynapos halottat tud feltámasztani, vagy aki egy érintésre vak szemeket tud megnyitni.  Jézus Krisztus mindezt ma is tudja és végzi is – a Szent Lelken keresztül.

A gyógyulás többféle módon is elvehető Isten Igéje alapján. Ezeket a módozatokat meg kell ismerni és cselekedni kell aszerint, ahogy Ő mondja az Igéjében. A gyógyulást Jézus Krisztus minden ember számára megszerezte. Neked csupán birtokba kell venned és érvényesíteni kell azt a saját életedben.  A gyógyulás nem automatikus, meg kell tenned a magad részét is!  Az Atya az Ő részét beteljesítette, amikor a bűneinkkel együtt Fiára helyezte a fájdalmainkat és betegségeinket is. A gyógyulásod árát Jézus kifizette már. A többi már csak Rajtad múlik, hogy elfogadod-e, vagy visszautasítod.

Keresd, tanulmányozd az igazságot és az igazság szabaddá tesz.