Joyce Meyer videók magyarul

Joyce Meyer videók magyarul 

Joyce Meyer 1943-ban született. Egy karizmatikus keresztény író és előadó, egyike a világ vezető Biblia tanítóinak. Missouriban él négy gyermekével és férjével.  Tíz unokája van. Beszédei dinamikusak, magával ragadóak. Sok ezer embernek segített gyakorlatias gondolataival. Joyce Meyer  A New York Times eladási listáin a legkeresettebb szerzők közé tartozik. Könyvei emberek millióinak segítettek, hogy reménységet és megújulást találjanak Jézus Krisztusban. A Joyce Meyer Szolgálaton keresztül rengeteg témában vannak tanításai, valamint  100 könyv szerzője is, melyeket több mint 100 különböző nyelvre fordítottak már le. Kiadványai több mint 26,9 millió példányban kerültek forgalomba a világ minden táján.  2013-ban 1,9 millió darabot adtak el belőlük.

Joyce évente közel 50 konferenciát vezet és Isten szavainak gyakorlatias tanításával segít abban, hogy miképpen  tehető a hétköznapi életünk örömtelivé. Joyce televízió és rádióműsorát az „Örömteli Mindennapok”-at több mint 100 rádió és TV állomás sugározza szerte a világon közel 75 nyelven, mely már 4,5 milliárd ember számára érhető el.

Gyermekkori szexuális bántalmazásai  és az első házasságában elszenvedett lelki terror vezette el őt arra a felismerésre, hogy Isten Igéjét  a saját életére alkalmazva hogyan élhet győztes, szabad életet. Mindezek miatt az a vágya, hogy ezt a lehetőséget másoknak is megmutassa és segítségükre legyen. A mellráktól való győzedelmes küzdelemtől kezdve a hétköznapok gondjain, szenvedésein keresztül mindenről őszintén és gyakorlatias módon adja át tapasztalatait, ezzel segítve másoknak, hogy azt saját életükre is tudják alkalmazni.  Az évek során Isten számos lehetőséget adott Joyce-nak a személyes bizonyságtételre és arra, hogy az Evangélium életformáló hatásait megossza másokkal.

A  Time magazin Amerika egyik legbefolyásosabb vezető igehirdetőjévé választotta . Az ő személye ékes megnyilvánulása Jézus Krisztus mindent megújító, erőteljes munkájának. Joyce hiszi és tanítja, hogy Istennél mindenki számára van hely. Függetlenül az előéletünktől és múltbéli hibáinktól Isten rá tud vezetni az örömteli mindennapi élethez vezető útra.

1.sorozat (a videók a bal felső gombra kattintva értetőek el)

2. sorozat (a videók a bal felső gombra kattintva értetőek el)

3. sorozat (a videók a bal felső gombra kattintva érhetőek el)

4. sorozat (a videók a bal felső gombra kattintva érhetőek el)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.